çanakkale prefabrik ev modelleri Secrets

Wiki Article

You are utilizing a browser that may not supported by Facebook, so we've redirected you to definitely a less complicated Variation to provde the greatest encounter.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve contemporary konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve planına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Prefabrik evlerde yaşamaya başlayan kişilerin aslında ilk güzel yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla one sene öncesinden ev sahibi olduk bize one sene kazandırdınız çünkü bir betonarme ev 1 sene sürmekte oluyor.

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları nominal alana göre çOkay daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

web-site linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı prefabrik ev web-site üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarlanıp üretilen bu konutlar aynı zamanda kolay kurulum ve montaj avantajlarına sahip. Dolayısıyla bulunduğu lokasyonun dışında da kullanılmasında bir prefabrik ev modelleri sakınca yoktur.

Bu levhalar arasına standart üretimlerde yalıtım amaçlı EPS prefabrik ev duvar prefabrik ev fiyatları malzemesi konulmaktadır. Daha yüksek yalıtım ve A sınıfı yangın güvenliği için levhalar arası prefabrik ev duvar malzemesi olarak taş yünü kullanılmaktadır.

Prefabrik evler konforlu ve rahat yaşam alanı sunan özellikleriyle beklentileri karşılar. Buna ek olarak prefabrik evlerin özellikleri kısaca şöyledir:

Edirne’de, farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap eden prefabrik ev çeşitleri, hem kırsal alanlarda yazlık prefabrik ev modelleri ev olarak hem de şehir merkezinde konut olarak tercih edilebilmektedir.

Elbette ki şehrin tam göbeğinde de sahip olduğunuz ya da yeni alacağınız bir arazi üzerine prefabrik ev kurulumu yaptırabiliyorsunuz. Bu tamamıyla dimension kalan bir tercih olurken çanakkale prefabrik ev modelleri geleneksel konutlarla kıyaslandığında neredeyse yarı fiyatına ev sahibi olma şansınız oluyor.

Prefabrik yapılar pek çAlright avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Report this wiki page